mobile

Wat wij doen

bg

wat doen wij

Alles wat met de bouw te maken heeft. Het meeste werk gebeurd in Hurdegaryp, maar ook in de dorpen om Hurdegaryp heen. Vaak komen de klanten door mond op mond reclame en zo kan het ook gebeuren dat je in Heemskerk zit met je werk.

wat doen wij

Alles wat met de bouw te maken heeft van nieuwe aluminium kozijnen to complete aanbouwen en nieuwbouw huizen. 
Van nieuwe wc's of badkamers tot nieuwe trappen en nieuwe schoorstenen van nieuwe deuren zowel binnen als buitendeuren tot nieuwe garagedeuren, vloer egaliseren, enz.
Je kunt het zo gek niet bedenken, of het past in ons repertoire.

Kijk hieronder voor onze meest voorkomende werkzaamheden. 

Overzicht werkzaamheden

Bouwen en verbouwen
Een kleine uitbouw, grote uitbouw of toch een verbouwing, wij voorzien u van het juiste advies. Ook bevelen wij ons graag aan voor nieuwbouw projecten. Wij werken graag samen om alle idee├źn en mogelijkheden binnen...
Onderhoud en renovatie
Regelmatig onderhoud is van belang voor het behoud van u huis, of het nu gaat om kleine werkzaamheden of grotere werkzaamheden.
Deuren en garagedeuren
Een mooie deur kan een huis maken, de stijl van een deur bepaald een hoop voor het aanzicht. Om die reden vinden wij het belangrijk dat er een passende, en duurzame deur wordt geplaatst.
Badkamers en wc's
Is u badkamer gedateerd of moet het speciaal aangepast worden voor iemand slecht ter been? Dan kunnen wij in overleg met u het beste uit de ruimte halen.
Aluminium en kunststof schuifpuien
Aluminium of kunststof schuifpui voor een strak en modern design, of een klassieke uitstraling die het huis echt afmaakt.
Dakkapellen
Voor het vervangen van een oud dakkapel of voor een kleine uitbouw.
Bouwkundig rapport
Meer informatie over Bouwkundig rapport
U bent hier:
Bouwend Nederland VCA

Contact

W. Hoekstra
Burgemeester Drijberweg 36
9254 BJ  Hurdegaryp
KVK nr.: 62693948
BTW nr.: 854921175B01

Website en design door AddNoise internet & design